Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Carmen Iohannis nu vrea să se mute cu munca la București

Postat la: 18.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce Klaus Iohannis a devenit președintele României, una dintre marile întrebări au fost legate de soția sa, Carmen Iohannis. Presa a fost curioasă să știe dacă Prima Doamnă va renunța la catedra sa de profesoară de engleză de la Sibiu și se va muta cu soțul său în Capitală.

Iohannis a răspuns la această întrebare în cea de-a doua carte a sa "Primul pas". Președintele spune în cartea sa că se bucură să afle că românii au o părere bună despre soția sa, dar că aceasta va rămâne să predea limba engleză al Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu și că mutarea acesteia la un liceu din București nu este o soluție.

„Cred că este prima dată, după mulţi ani, când publicul pare să aibă aşteptări de la Prima Doamnă", scrie Iohannis. Preşedintele mai spune despre soția sa că: „Predă în continuare, munca ei îi aduce multă bucurie. Este adevărat că după vacanţa intersemestrială şi-a redus norma la jumătate, ca să poată jongla mai uşor cu noile cerinţe, însă nu va renunţa la predat (...) Singurele aspecte mai solicitante sunt drumurile, de la Sibiu la Bucureşti şi înapoi. Nu ni se pare însă că posibilitatea de a preda la un liceu din Bucureşti este o variantă care poate fi luată în calcul".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE