Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cătălin Predoiu neagă că ar fi urmărit penal în Dosarul Gala Bute

Postat la: 18.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cătălin Predoiu, propunerea PNL pentru funcția de premier după schimbarea Guvernului Ponta, neagă informațiile apărute în presă, potrivit cărora ar fi urmărit penal de DNA în dosarul gala Bute, în care Elena Udrea și Rudel Obreja au fost trimiși deja ân judecată.

Cătălin Predoiu, care era ministru al Justiției în perioada în care Elena Udrea, prin Ministerul Dezvoltării și Turismului a organizat Gala Bute, susține că nu a fost anunțat de procurorii anticorupție că ar fi urmărit penal în acest dosar.

"In legătura cu anunţul apărut in presa in sensul ca as fi cercetat de DNA in dosarul "Gala Bute", precizez ca nu deţin vreo informaţie oficiala sau neoficiala in acest sens", spune acesta la scurt timp dupa apariţia informaţiilor.

Foştii miniştri Cătălin Predoiu si Gheorghe Ialomițianu sunt vizaţi de DNA, într-un dosar desprins din Gala Bute. Numele celor doi apar într-un raport al Corpului de control al guvernului, in care se arata ca foştii miniştri şi-ar fi îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu cu privire la o hotărâre de guvern care aviza promovarea României ca destinaţie turistica.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE