Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a spus Gheorghe Nichita după ce iubita sa a declarat că a bătut-o: Nu sunt vreun puritan

Postat la: 05.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adina Samson a făcut o serie de declaraţii şocante, marţi dimineaţa, la sosirea la sediul Primăriei. Ajuns la câteva minute după ea, Gheorghe Nichita a refuzat să comenteze aceste acuzaţii.


"Astăzi sunt într-o fază în care nu pot efectiv, să vă vorbesc, să vă răspund la întrebări, în care ancheta trebuie să îşi urmeze cursul. Sunt un om care îmi place să respect regulile, şi vreau să respect regulile, ca să nu fiu acuzat de altceva. Vă rog să mă înţelegeţi, ştiu ce înseamnă dialogul cu presa, ştiu că înseamnă dialogul cu cetăţenii şi cu oamenii, dar e normal să nu fac nicio declaraţie. În acest moment ştiu că sunt foarte multe întrebări, ştiu că sunt multe lucruri de spus o să vină momentul în care o să spun tot ce este de spus şi inclusiv tot ceea ce este senzaţional în această anchetă şi în tot ce s-a întâmplat în această perioadă. Încă o dată repet, respect regulile, nu sunt vreun puritan, nu sunt vreun robot. În acelaşi timp, vă rog să înţelegeţi şi să fiţi oameni, ştiu că sunteţi jurnalişti, că aveţi o profesie, dar vă rog şi pe dumneavoastră să fiţi oameni, pentru pentru că până la urma urmei, lucrurile se rezolvă tot cu oameni şi noi trebuie să ne comportăm cât mai normal unii cu ceilalţi, pentru că necazuri sunt pentru toţi", a spus Nichita când a ajuns la Primărie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE