Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cererea de eliberare a lui Omar Mahmoud, fratele lui Omar Hayssam, admisă

Postat la: 08.12.2017 - 10:07 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecătoria Sectorului 5 a admis, joi, cererea de eliberare condiţionată formulată de Omar Mahmoud, fratele lui Omar Hayssam, decizia nefiind definitivă. Sirianul a fost condamnat la 5 ani de închisoare în 2014, fiind adus în România în 2015.

"Admite cererea de liberare conditionată formulată de petentul Omar Mahmoud. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 5.

Mahmoud Omar, unul dintre fraţii lui Omar Hayssam, a fost adus din Turcia în anul 2015 şi încarcerat în Arestul Poliţiei Capitalei, fiind condamnat în 2014 la cinci ani de închisoare pentru că şi-a ajutat fratele să fugă, deşi ştia că acesta este acuzat de terorism. În aceeaşi cauză a fost condamnat la cinci ani şi Omar Mukhles, un alt frate al lui Hayssam, iar Mustafa Tartoussi, proprietarul navei la bordul căreia ar fi fugit Omar Hayssam, a fost condamnat la şapte ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE