Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Clanul interlop institutionalizat din Transporturi vrea iar sa puna mana pe Aeroporturi Bucuresti

Postat la: 14.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La Ministerul Transporturilor, oricate schimbari se fac la varf, planurile oculte merg inainte. Semn clar ca lucrurile sunt puse la cale de o mafie interna din institutie, iar printre sforari se regasesc aleasi figuri sinistre, dintre care mereu revine in prim-plan cea a directoarei Anisoara Cornila, despre care ziarul nostru a scris pe larg.

Dar nu numai Cornila este cea care are painea si cutitul si-si face mendrele indiferent de ministri care se perindeaza pe la conducere. Una dintre obsesiile clanului interlop care manevreaza destinele de la Transporturi este si Aeroporturi Bucuresti, o societate mult macinata de jocurile de culise din minister. Practic, nu trec trei luni, ca itele se incurca iarasi, mafiotii publici - acum sub titulatura de "tehnocrati" - fiind nemultumiti ca nu pun mana pe deplin pe societate.

Dupa ce, asa cum am prezentat - sub conducerile succesive ale secretarilor de stat Dragos Titea (cel care si-a dus copiii la mare cu elicopterul), actualmente director juridic la ROMATSA, dar si Razvan Cuc - s-a pus la cale un puci menit sa-l readuca la conducerea SC Aeroporturi Bucuresti pe aservitul Liviu Radu (cel mai neperformant sef al societatii, cel care aproape a ingropat firma), neizbutindu-se in adunarea generala decat fortarea unui interimat format din conducerea care a performat la Otopeni (a trebuit sa readuca pe linia de plutire compania dupa dezastrul lasat de Liviu Radu), acum sub secretarul de stat Liviu Mosteanu, acelasi clan cu interese ilicite pune la cale sa-l scoata de la naftalina pe Radu Merica (celebru in scandalul "imi bag p*la!") pe care sa-l plaseze la conducerea CA al societatii.

Merica, la randul lui, urmeaza sa forteze un nou puci - cu sau fara AGA - menit sa-l inscauneze pe acelasi Liviu Radu, care, in final, sa puna pe tava mafiei din minister Aeroporturile Otopeni si Baneasa, pentru ca acesti veritabili interlopi institutionalizati sa-si faca mendrele prin societati agreate si firme capusa, iar, pe viitor, prin "bunavointa" ministrului Dan Costescu sa-si traga o importanta halca si din privatizarea societatii precum si a unor servicii adiacente.

Fireste, ministrul a fost avizat de mai multe ori, nu numai prin presa, ci si de serviciile secrete care cunosc aceasta activitate ilicita a grupurilor de interese din minister, dar Costescu a preferat tabara interlopilor ministeriali, de unde i s-au promis beneficii substantiale sub diverese forme, actualul ministru fiind bine propensat spre mercantibilitate, inca de cand era director in minister. Despre toate aceste fapte demne de un clan mafiot exista un material de cercetare consistent la DNA inca din 2014, dar care va exploda cat de curand sub titulatura Dosarul "Cornilă", asa ca sa nu se mire nimeni cand vom asista la o avalansa de perchezitii de la varf pana jos in Ministerul Transporturilor.

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE