Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


CNAIR va reduce restricţiile de circulaţie în perioada minivacanţei de Sfânta Maria

Postat la: 10.08.2017 - 19:16 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CNAIR a decis să reducă restricţiile de circulaţie din zonele unde se execută lucrări, în special în punctele turistice, în perioada minivacanţei de Sfânta Maria, potrivit unui comunicat transmis joi de instituţie.

„Având în vedere că urmează o perioadă de intensificare a traficului rutier, în special, în zonele turistice, CNAIR SA a decis să reducă restricţiile de circulaţie instituite în zonele unde se execută lucrări", se arată în comunicatul transmis de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Conducerea companiei a solicitat tuturor direcţiilor regionale ca pentru această perioadă să restrângă punctele de lucru, mai ales pe traseele turistice, şi să ridice restricţiile de circulaţie, acolo unde este posibil, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare cât mai fluent. Bugetarii vor avea o minivacanţă de patru zile, între 12 şi 15 august. Guvernul a stabilit ca ziua de luni, 14 august, să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, pentru a face legătură între zilele de weekend şi ziua de 15 august, declarată nelucrătoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE