Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cod Portocaliu în Capitală

Postat la: 06.10.2017 - 20:07 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Gabriela Firea a dispus tuturor responsabililor din cadrul Primăriei Capitalei, dar și instituțiilor din subordinea Municipalității să ia măsurile necesare, având în vedere avertizările emise de meteorologi, care anunță Cod Portocaliu de ploi și vijelii pentru următoarele două zile.

"Astfel, edilul șef a solicitat operatorilor de salubrizare să fie pregătiți pentru a interveni în toate sectoarele Capitalei, în degajarea rigolelor și a gurilor de scurgere, îndepărtând acumulările necontrolate de deșeuri. Reprezentanții Apa Nova vor avea echipe operative în teren, astfel încât să poată interveni cât mai rapid pentru eliminarea acumulărilor de apă, numărul de echipaje urmând a fi suplimentat în cazul în care este necesar. De asemenea, dispeceratul Apa Nova este în contact permanent cu dispeceratul Administrației Naționale Apele Române pentru a monitoriza nivelul apei în colectorul casetat, iar în cazul în care volumul de precipitații acumulat va impune acest lucru se va redeschide Canalul de Legătură al Casetei cu râul Dâmbovița, pentru a permite tranzitarea unui debit cât mai mare de apă", a informat PMB, prin intermediul unui comunicat.

RATB are echipe pregătite să intervină în cazul în care se vor înregistra acumulări de apă la nivelul refugiilor sau al stațiilor sau copaci căzuți pe liniile de contact, a menționat sursa citată. Echipele de intervenție ale Administrației Străzilor se vor afla în teren pentru a repune în funcțiune, în cel mai scurt timp, eventualele semafoare defecte, dar și pentru a verifica starea acestora, din punctul de vedere al siguranței.

Reprezentanții Poliției Locale vor lua legătura cu toți deținătorii de structuri publicitare pentru ca aceștia să securizeze corespunzător panourile, astfel încât acestea să nu reprezinte un pericol pentru trecători. Polițiștii locali vor solicita, de asemenea, tuturor deținătorilor de utilități să ia măsuri pentru ca semnalizarea lucrărilor aflate în execuție să fie întreținută corespunzător.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE