Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil de 11 ani, violat de doi bărbaţi din Arad, cu acordul mamei, timp de doi ani

Postat la: 11.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost violat timp de doi ani de doi bărbaţi, cu acordul mamei copilului. Cei trei au fost reţinuţi pentru viol de poliţiştii din Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, poliţiştii Secţiei Nr. 1 Poliţie Rurală Arad au reţinut, marţi, trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi, care sunt cercetaţi pentru viol în formă continuată, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în perioada iulie 2016 - aprilie 2018, doi bărbaţi, de 43 şi 21 de ani, din localităţile Zădăreni şi Felnac, judeţul Arad, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, au întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori cu un băiat în vârstă de 11 ani.

Potrivit poliţiştilor arădeni, copilul a fost abuzat sexual cu acordul mamei în vârstă de 49 de ani, care ar fi primit bani în schimb. Cei trei urmează să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE