Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremur în Vrancea - 21 mai. Continuă seismele din România

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou cutremur, de această dată cu magnitudine de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs, joi dimineața în zona seismică Vrancea. Deși intensitatea acestuia a fost redusă și s-a simțit doar în zonele limitrofe, cutremurul este un semn al activității seismice permanente din zonă.

CUTREMUR cu magnitudine 3.3 în Vrancea s-a produs joi dimineața în jurul orei 02.30 și a fost unul de adâncime la 147 km .

Cel mai mare seism din România în acest an s-a produs în data de 29 martie, în județul Buzău, și a avut o magnitudine de 4,9 grade pe scara Richter.

Conform datelor INFP, de la începutul anului 2015, în zona seismică Vrancea, au mai fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade pe Richter, unul având loc în data 24 ianuarie, iar celălalt pe 16 martie.

Anul trecut, pe 22 noiembrie, s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, mișcarea tectonică fiind cea mai mare înregistrată în România în ultimii ani.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE