Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












David Letterman a prezentat ultima ediție a Late Show. Legendarul prezentator s-a retras / VIDEO

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

David Letterman, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de talk-show americani s-a retras din activitate. Miercuri seara el a prezentat ultima ediție a emisiunii Late Show și și-a luat rămas bun de la fanii care l-au urmărit timp de 33 de ani.

Letterman și-a anunțat retragerea din televiziune încă de anul trecut când postul CBS a anunțat că pe 20 mai va avea loc ultima ediție a emisiunii prezentate de cel mai longeviv realizator de talk-show-uri de noapte din America.

David Letterman și-a început cariera la NBC în 1982, dar după ce postul l-a preferat pe Jay Leno în locul său pentru prezentarea emisiunii Tonight Show, a părăsit rețeaua și a trecut la concurență. A prezentat pentru prima dată, pe 30 august 1993, "The Late Show" pe CBS, unul dintre cele mai apreciate talk show-uri nocturne din Statele Unite, ai cărui prezentatori sunt veritabile vedete.

David Letterman a prezentat în cariera lui, care a început în 1978, circa 6.000 ediţii ale unor emisiuni de seară şi a câştigat şase premii Emmy cu "The Late Show" şi cinci premii Emmy cu "Late Night", după ce fusese nominalizat de 108 ori la aceste trofee.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE