Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce crede Ponta că a retrimis Iohannis Codul Silvic în Parlament

Postat la: 14.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta este în continuare extrem de împăciuitor când vine vorba de dialogul pe care îl are cu președintele Klaus Iohannis. Prim-ministrul a declarat că a vorbit cu șeful statului pe tema OUG privind interzicerea temporară a exportului de masă lemnoasă brută și a ajuns la o concluzie și în ceea ce privește motivul retrimiterii Codului Silvic în Parlament.


"Am vorbit cu președintele pe această temă, inclusiv de faptul că ne dorim să avem o discuție în CSAT (...) și l-am informat pe președinte chiar de aseară despre intenția de a adopta un asemenea act normativ. (...) Impresia mea personală, poate greșesc, e că președintele a retrimis legea la Parlament (Codul Silvic-n.r.) pe baza unor informații pe care le-a primit de la niște 'binevoitori', în special niște binevoitori liberali pe care îi vedeți zilele acestea luptându-se cu dinții pentru interese care sunt strict private", a spus Ponta la la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE