Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce hainele din mall-urile romanesti sunt mai scumpe decat in cele din alte tari europene

Postat la: 02.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a explicat motivele pentru care hainele din mall-urile romanesti sunt mai scumpe decat cele din alte tari europene.

„Anumite branduri sunt mai scumpe cu pana la 30%, unele chiar cu pana 50%. Lantul productiei in Romania nu afecteaza si nu reflecta costul. Inclusiv un brand foarte mare, Zara, are undeva la 30% din productia pentru femei in Romania, si asta nu inseamna ca noi avem preturi mai mici aici", a spus acesta, la Digi 24.

Intrebat daca hainele din mall sunt mai scumpe aici decat in Spania, Laufer a spus: "Decat in Spania in mod special, pentru ca proprietarul acestui brand este Amancio Ortega si este spaniol si aplica o politica de discount a preturilor. Preturile pe care le gasiti astazi pentru Zara si brandurile din grupul lor in Spania si Portugalia sunt cu 30% mai iefitne decat in toate tarile din Europa. Dar brandurile acestea sunt mai scumpe in Romania".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE