Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doru Boștină a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală

Postat la: 16.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul avocat Doru Boștină a fost arestat preventiv după ce judecătorii Curții de Apel București au admis cererea procurorilor în dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Alături de Doru Boștină au mai fost reținuți de procurori și Alexandru Cucu si Mihai Tutopica, cei doi primind la rândul lor arest preventiv, și Mihai Răducanu care a fost plasat în arest la domiciliu.

Decizia de vineri a CAB nu este definitivă și poate fi contestata la instanţa supremă.

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti i-au reţinut pe cei patru, dupa ce, joi dimineaţa, poliţiştii au făcut 18 percheziţii in Bucureşti si in doua judeţe, într-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro. Poliţiştii si procurorii au descins la locuinţa lui Doru Boştină si la locuinţele altor persoane din Bucureşti si Corbeanca, precum si la cabinetul de avocatura al lui Boştină.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE