Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea ar putea fi condamnat în Dosarul Referendumului, dar promite că sâmbătă va fi la Craiova

Postat la: 15.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea așteaptă, vineri, să afle dacă va fi condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție în Dosarul Referendumului. Cu toate că a anunțat că va demisiona din funcții în cazul unei condamnări, vicepremierul spune că, indiferent de sentință, sâmbătă va fi la Craiova pentru a inaugura lucrările la noul stadion.

"Indiferent ce se va intampla maine (vineri -n.red.), sunt absolut sigur ca n-o sa fiu condamnat la moarte. Si nu va fi executie maine. Din cate am auzit, se pare ca nu se va intampla lucrul asta. Deci, sambata, oricum ajung aici cu prim-ministrul. Asta e categoric. Si nici nu se inchide investitia, din cate am auzit", a afirmat ironic Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro.

Legat strict de sentința de vineri, Dragnea spune că ar fi o nedreptate să fie condamnat. "Daca va fi considerata infractiune, atunci inseamna ca nimeni nu va mai putea sa faca campanie electorala in Romania, deci va fi foarte bine pentru democratie, intre ghilimele", a mai spus acesta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE