Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dragnea, dă flit senatorilor ca să mențină gratuitatea pe CFR a studenților

Postat la: 19.02.2017 - 10:35 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se implică în scandalul momentului și are o intervenție de urgență la Ministerul Transporturilor. Dragnea s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, iar în urma aceste întrevederi s-a decis că se menține gratuitatea totală pentru studenți pe transportul CFR. În Parlament trecuse un amendament prin care gratuitatea pe CFR pentru studenți era restrânsă doar între orașul de domiciliu și orașul în care efectuează studiile.

"Astăzi, 18 februarie 2017, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a discutat cu Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea pe marginea amendamentului depus în Parlament cu privire la proiectul de Lege pentru aprobarea a OUG nr 2/2017, referitor la gratuitatea călătoriilor studenților pe calea ferată.În urma discuției, s-a convenit cu privire la faptul că toate măsurile cuprinse în Programul de Guvernare vor fi respectate și implementate, iar în cazul gratuității călătoriilor studenților pe calea ferată aceasta nu va fi modificată și va rămâne în forma prevăzută în OUG nr 2/2017", anunță Ministerul Transporturilor.

Comisia de buget-finanţe a Senatului, formata din 11 senatori, avandu-l ca presedinte pe senatorul PSD Viorel Arcas, a dat, marţi, aviz favorabil, cu amendamente, proiectului de Lege de aprobare a OUG 2/2017 care prevede că studenţii beneficiază de gratuitate la călătoriile cu trenurile companiei CFR. Unul dintre amendamentele admise a fost cel al lui Florin Cîţu (PNL) şi Eugen Teodorovici (PSD) prin care gratuitatea era restrânsă doar la călătoriile pe care un student le face între localitatea de domiciliu şi cea în care studiază. Un alt amendament, propus de Eugen Tedorovici şi Ştefan Mihu (PSD), stipulează că de acelaşi tratament preferenţial vor beneficia şi elevii de liceu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE