Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Educatoarea care și-a ucis cu sange rece fetița de patru ani și-a aflat sentința

Postat la: 29.12.2018 - 18:16 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Oana Răzvana Neț, educatoare din Timișoara care și-a ucis cu sânge rece fetița în vârstă de patru ani, și-a aflat sentința. Magistrații Tribunalului Timiș au condamnat-o la 12 ani de închisoare cu executare. Aceasta mai este obligată să plătească daune morale în valoare de 60.000 de euro și 3.200 de lei cheltuieli judiciare.

Oana Răzvana Neț și-a ucis propria fetiță, în vârstă de doar patru ani, în timp ce aceasta se juca în cadă. În data de 13 martie 2018, a umplut cada cu apă, i-a spus copilei că-i face baie, iar când aceasta a intrat în cadă i-a apăsat capul în apă, și a privit cum se chinuie, respirând apă, până ce bulele de oxigen au dispărut, iar trupul îngerașului a rămas nemișcat. Fetița se înecase.

Aceasta a decedat din cauza asfixiei mecanice prin submersie în apă, deoarece apa i-a pătruns în căile respiratorii. Femeia s-ar fi drogat îainte de crimă, la analize medicii i-au descoperit în sânge substante halucinogene, conform observator.tv Avocatul femeii nu a prezentat nicio probă în favoarea acesteia.

„În apărarea sa, inculpata nu a prezentat nicio probă în măsură să înlăture indiciile prezentate de acuzare, mai mult, a recunoscut întru-totul fapta, în modalitatea reţinută de organele de cercetare penală. Din referatul cu propunere de arestare preventivă reiese în mod clar care sunt probele din care s-ar putea desprinde presupunerea rezonabilă că inculpata a săvârşit fapta de care este acuzată. Astfel, din cuprinsul probelor de la dosar reiese că inculpata și-a ucis fiica, ținând-o forțat cu capul sub apă, până când minora s-a înecat, decedând prin asfixiere", se explică într-un document realizat de magistrații Tribunalului Timiș.

Magistrații Tribunalului Timiș au condamnat-o pe educatoarea ucigașă la 12 ani de închisoare cu executare, din aceștia se vor scădea nouă luni pe care inculpata le-a petrecut deja în arest. Educatoarea mai este obligată să plătească daune morale în valoare de 60.000 de euro, precum și 3.200 de lei cheltuieli judiciare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE