Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EUROVISION 2015. Decizie incredibila in cazul Rusiei a organizatorilor. E prima data cand facem asa!

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pentru prima data in istoria concursului Eurovision, organizatorii au luat o decizie surprinzatoare in ceea ce priveste situatia Rusiei. Ei au hotarat sa implementeze un sistem cu ajutorul caruia eventualele huiduieli la adresa Polinei Gagarina, reprezentanta Rusiei, nu se vor auzi si la televizor.

Organizatorii au recurs in premiera la aceasta masura dupa ce surorile Tolmachevy, reprezentantele Rusiei de anul trecut, au fost fluierate la Copenhaga (Danemarca). "A fost foarte rusinos pentru noi anul trecut cand s-a intamplat acest lucru, intrucat nu era in spiritul concursului. Suntem aici pentru a cladi punti, asa cum spune si motto-ul concursului. Este pentru prima data in istorie cand facem asta, vrem sa fim gata de toate scenariile", a declarat un oficial al departamentului de comunicare. In urma cu un an, surorile Tolmachevy au fost fluierate copios in timp ce interpretau melodia Shine, pe scena de la Copenhaga. Reactia dura a venit ca urmare a politicii controversate pe care Rusia o duce in privinta homosexualilor si a situatiei tensionate din Ucraina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE