Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: EUROVISION 2015. Suedia a câștigat competiția. Pe ce loc s-a clasat Voltaj / VIDEO

Postat la: 23.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Suedia a câştigat finala EUROVISION 2015, cu piesa "Heroes", interpretată de Måns Zelmerlöw. România a fost reprezentată de formația Voltaj, cu melodia "De la capăt/ All Over Again", și s-a oclasat pe locul 15.

Voltaj a interpretat melodia "De la capăt/ All Over Again" și s-a clasat pe locul al 15-lea în marea finală. Călin Goia & compania au primit 35 de puncte. Republica Moldova ne-a acordat cele mai multe puncte, 12, informează Mediafax.
Voturile României:12 puncte - Italia, 10 puncte - Rusia, 8 puncte - Suedia.
În finala Eurovision 2015 au concurat 27 de ţări: Slovenia, Franţa, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, România, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaidjan, Rusia, Albania, Italia.
În decizia finală au contat în proporţie de 50% votul telespectatorilor şi 50% votul unui juriu de specialitate.
Prezentatoarea TVR Sonia Argint Ionescu a anunțat rezultatele votului publicului din România.
Eurovision a fost desemnată cea mai longevivă competiţie muzicală anuală de televiziune din lume. Sâmbătă a avut loc cea de-a 60-a ediţie.
Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion şi Johnny Logan.


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Marea finală a celui mai mare concurs muzical din Europa, Eurovision 2015, a început, sâmbătă seara, la ora 22.00 în Viena. România este reprezentată anul acesta de trupa Voltaj, cei care au reușit să treacă de semifinală și să se califice în marea finală.

Emoțiile vor începe pentru România și băieții de la Voltaj spre sfârșitul concursului, aceștia fiind programați să intre în concurs cu numărul 20, ceea ce înseamnă că vor putea fi ascultați după ora 23.30.

Vedeți aici finala live VIDEO

Finala celei de-a 60-a ediții a Eurovision va avea loc pe scena Wiener Stadhalle din capitala Austriei, dupa ce anul trecut concursul a fost castigat de Conchita Wurst cu piesa "Rise Like a Phoenix".

Reprezentantii Romaniei au ajuns in finala dupa ce au trecut de semifinala din aceasta saptamana. "Suntem foarte, foarte, foarte fericiti", a declarat Calin Goia, dupa calificarea in finala. Voltaj, care intra cu numarul 20 in concurs, a primit incurajari din tara din partea mai multor persoane, printre care Andrei Leonte, Pavel Stratan, Ion George Zafiu si Vlad Petreanu.

Romanii vor interpreta piesa "De la Capat", care spune povestea unui copil ai caror parinti sunt plecati la munca in afara tarii. Voltaj va canta atat in romana, cat si in engleza.

Favorita caselor de pariuri este Suedia, urmata de Rusia, Italia, Belgia si Australia. Pagina de Facebook oficiala a Eurovision Romania anunta ca Voltaj este clasata pe locul 22 la casele de pariuri. Tarile care se vor duela in versuri sambata seara sunt Slovenia, Franta, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, Romania, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaijan, Rusia, Albania si Italia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE