Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


FBI, CIA și NSA: nu cumpărați telefoane Huawei si ZTE!

Postat la: 14.02.2018 - 17:52 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Șase șefi de servicii de informații din SUA spun că nu i-ar sfătui pe cetățenii americani să cumpere produsele sau serviciile firmei chineze Huawei, potrivit cnbc.com.

Cei mai importanți șefi ai serviciilor de informații americane, printre care CIA, FBI și NSA și-au exprimat neîncrederea în producătorii chinezi Huawei și ZTE. Mesajul celor șase a fost transmis în cadrul unei audieri în Comisia pentru Informații a Senatului SUA.

"Suntem îngrijorați cu privire la riscul de a permite unei companii care are obligații față de un guvern străin ce nu ne împărtășește valorile să câștige poziții de putere în cadrul rețelelor noastre de telecomunicații", a declarat șeful FBI Chris Wray.

"Asta ar permite capacitatea de a exercita presiune sau control asupra infrastructurii noastre de telecomunicații. Ar permite capacitatea de a sustrage informații. Ar permite capacitatea de a derula spionaj nedetectat", a spus șeful FBI. Huwei a răspuns spunând că produsele sale nu prezintă un risc mai mare decât ale altor producători din telecomunicații.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE