Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Federaţia Română de Fotbal a uitat să plătească închirierea stadionului „Ilie Oană" din Ploieşti

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La inceputul acestei saptamani,societatea deţinută de administraţia ploieşteană care administrează Stadionul „Ilie Oană" din Ploiesti- Servicii de Gospodărire Urbană, a trimis o somaţie către Federaţia Română de Fotbal, prin care solicita plata sumei aferente pentru închirierea arenei la meciul România - Feroe.

Partida respectiva, contând pentru preliminariile Euro 2016, s-a disputat pe data de 29 martie la Ploieşti. Potrivit informaţiilor furnizate de de reprezentanţii SGU. FRF condusa de Razvan Burleanu trebuie să plăteasă aproximativ 16.000 de euro pentru închirierea stadionului, „Am primit garanţii încă de luna trecută că vom primi banii de la FRF, însă până acum nu ne-a intrat nimic în cont. Am întreprins demersurile necesare pentru recuperarea acestui debit, primul pas fiind să trimitem o notificare către Federaţie", a declarat un reprezentant al SGU Ploieşti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE