Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Firea l-a demis pe managerul de la Colentina ca să acopere o avarie RADET

Postat la: 10.01.2017 - 14:07 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul medical al Spitalului Colentina, Dana Ionescu, care asigură de luni interimatul la conducerea unităţii sanitare, după ce managerul Bogdan Andreescu a fost demis de primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe motiv că i-a ţinut pe pacienţi în frig în saloane, a declarat că doar câteva saloane nu au fost încălzite, iar cauza a fost o avarie a RADET.

Dana Ionescu a spus că nici în acele saloane nu a fost o situaţie foarte gravă, pentru că au funcţionat instalaţiile de aer condiţionat, precizând că ea şi Bogdan Andreescu au fost în spital, iar lucrători de la RADET erau atunci în curtea unităţii sanitare. Dana Ionescu a adăugat că Spitalul Colentina a fost afectat de scăderea presiunii în conductele de la RADET, de aceea lucrători ai regiei au fost în spital începând de vineri. Din cauza avariei au fost afectate câteva saloane, dar nici acolo grav, pentru că au intrat în funcţiune instalaţiile de aer condiţionat, mai ales că în weekend numărul de internări scade mult, a declarat dr. Dana Gabriela Ionescu.

„Lucrătorii de la RADET sunt în spital de vineri. Ieri, duminică şi eu şi doctorul Andreescu am fost în spital. Erau câteva saloane dintr-un pavilion afectate, dar nu grav, pentru că au fost puse în funcţiune instalaţiile de aer condiţionat. Şi astăzi lucătorii RADET erau în curte, acum nu îi mai văd", a spus Dana Ionescu. Ea a explicat că Spitalul Colentina este inclus în sistemul de alimentare cu căldură RADET care cuprinde şi Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş". „Suntem pe aceeaşi reţea cu Institutul Matei Balş, nu ştiu de ce am fost noi în centrul atenţiei", a precizat Ionescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE