Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control

Postat la: 17.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Firmele nu vor mai fi sanctionate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave, ci vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a se conforma, odata cu intrarea in vigoare a Legii prevenirii, a declarat, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer.

"Legea prevenirii interzice organelor de inspectie fiscala si control ale statului sa va amendeze la primul control pentru o serie de mai mult de 500 de contraventii. S-a lucrat foarte, foarte mult la aceasta lege. Evident ca cele 500 de contraventii nu sunt deosebit de grave sau lucruri care sunt penale sau ceva ce ar pune in pericol sanatatea sau siguranta oamenilor sau munca la negru. Sunt pur si simplu 500 de contraventii pe care noi am reusit sa le identificam si pe care noi nu le consideram atat de grave", a spus minstrul Ilan Laufer, potrivit Agerpres. Legea prevenirii a trecut de Senat si se afla in Camera Deputatilor. Ministrul spera ca legea sa fie adoptata cat mai curand.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE