Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Fiul lui Donald Trump a dat iama și în vânatul din Alba, nu numai din Giurgiu

Postat la: 18.05.2017 - 15:44 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Miercuri, fiul cel mare al celui mai puternic om al planetei a vânat căprioare și cerbi în județul Giurgiu. Donald Trump junior a fost la Singureni, pe un fond de vânătoare privat, unde și-a satisfăcut pofta de împușcat animale sălbatice.

Joi, el s-a deplasat în estul județului Alba, la granița cu județul Mureș, pentru o nouă vânătoare organizată în cinstea veniri sale. Trump junior a vânat căprioare și mistreți, tot pe un fond privat, și a vizitat castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă. Vizita fiului cel mare al președintelui american este una privată. Ambasada SUA la București a informat că nu deține informații referitoare la prezența sa în țară. „Ambasada SUA nu comentează călătoriile personale ale cetățenilor", se arată într-un comunicat oferit de oficialii ambasadei.

Donald Trump junior a ajuns în România luni, fiind însoţit de nepotul preşedintelui american, iar până acum ar fi vizitat deja mai multe zone turistice din ţară. Fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump este recunoscut ca fiind un vânător înrăit. Pe contul său de socializare, Trump junior a postat nenumărate fotografii făcute în timpul partidelor de vânătoare din SUA, imagini pentru care a fost intens criticat. Într-una dintre ele, Trump junior ține în mână coada abia tăiată cu cuțitul a unui elefant vânat. Cu toate acestea, fiul cel mare al președintelui are peste 1,5 milioane de fani pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE