Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gheorghe Nichita își urmărea iubita, pe Adina Samson, cu ajutorul Poliției Locale

Postat la: 01.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita a ajuns vizorul DNA din cauza amantei sale, șefa unui serviciu din cadrul primîriei, Adina Samson. Se pare că edilul a pus polițiștii să o urmărească pe aceasta, să meargă după ea chiar până la Cluj-Napoca, acolo unde ea se întâlnea cu un englez.

Din referatul procurorilor DNA rezultă că Nichita folosea Poliția Locală pentru a-și urmări amanta. Potrivit datelor din rechizitoriu una dintre țintele lui Gheorghe Nichita era Adina Samson, o tânără care lucra ca și directoare a Serviciului Managementul calității din cadrul Primăriei Iași.

 

"În cursul lunii aprilie 2015, pentru a avea un control permanent asupra activităţilor zilnice ale persoanei supravegheate, inculpatul Avîrvarei Ştefan, determinat de inculpatul Nichita Gheorghe, a achiziţionat un program informatic conceput în scopul de a asigura accesul fără drept la un sistem informatic şi a deţinut această aplicaţie pe care a pus-o ulterior la dispoziţia acestuia din urmă, în acelaşi scop. Această aplicaţie de tip "spy", a fost instalată din dispoziţia inculpatului Nichita Gheorghe pe un telefon mobil ce a fost făcut cadou ulterior persoanei supravegheate", au precizat procurorii într-un comunicat.

Edilul Iaşului, Gheorghe Nichita (PSD), a fost încarcerat pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat în cursul zilei de vineri, 1 mai 2015, magistraţilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă. Gheorghe Nichita, liderul PSD Iaşi şi vicepreşedinte la nivel naţional al partidului, este acuzat oficial de abuz în serviciu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE