Provident Romania


Cel.ro

In Romania se organizeaza sute de miscari national-socialiste

Postat la: 27.05.2010 - 12:43 | Scris de: Ziua News

0

Cine crede ca miscarea nationalista din Romania este acum reprezentata doar de Noua Dreapta, care protesteaza numai la paradele gay, se inseala. Rezistenta National Socialista este doar una din miscarile subterane. Mai exista si altele. Acestea se organizeaza in subteran, dupa principii occidentale. Miscari nationaliste exista in toata Europa. La noi exista chiar si cele care militeaza pentru Tinutul Secuiesc, pentru autonomia maghiara din regiune. Culmea face ca la nivel underground miscarile nationaliste sa colaboreze intre ele si chiar sa se respecte. Asa se face ca in presa din Ungaria de dreapta a aparut un interviu luat unui adept al Rezistentei National Socialiste din Romania, care lupta pentru autonomia tarii fata de Uniunea Europeana, interviu luat de un adept al national socialismului maghiar. Il redam in continunare:

Prezinta-ne, te rog, miscarea voastra! Cand a fost fondata si ce scopuri v-au condus catre fondarea ei?  

Miscarea noastra a luat fiinta in anul 2007. Eram o mana de oameni. Ne-am pus numele Ofensiva Odal. Apoi, in 20 aprilie 2008, la Fuhrer Geburtstag, ni s-au adaugat alti camarazi si miscarea a capatat un nou elan, un suflu nou. Ne-am trasat obiective clare, o strategie, am inceput sa construim o adevarata grupare ns si sa muncim zilnic pentru a fi mai puternici si pentru a raspandi principiile in care noi credem cu tarie. Nu ne-am alaturat numai pentru ca suntem nemultumiti de actuala stare de lucruri. Ne-am asociat inainte de toate pentru ca noi credem ca cel mai bun sistem pentru tara noastra este cel NS. Asa ca am plecat la drum hotarati sa luptam pentru o Romanie National Socialista.

Ce inseamna pentru tine sa fii nationalist autonom?

Un nou tip de implicare, un activism de baza, individual si independent, in care nu exista secretare, manageri, ierarhie, coordonatori, legitimatii, proprietari, lideri, sefi si altceva. (Desigur ca exista o ordine interioara, o armonie a grupului, pe care fiecare o simte, o intuieste si se incadreaza in ea) In aceasta optica, tactia nationalistilor autonomi se propune ca un adevarat ''laborator de idei'' FARA SEFI SI FARA PATRONI, punctul de referinta al tuturor celor care se revolta contra mondialismului liberal, al tuturor celor care cauta o alternativa nationala la acceptarea pasiva a Sistemului. Activistul autonom care decide sa "autoproduca" raspunde doar el insusi de propriile alegeri. Trebuie sa recunoastem ca a fi nationalisti autonomi nu este scopul in sine, ci metoda prin care promovam si slujim ideile noatre ns. Astazi ni se pare cel mai potrivit sistem, din cauza legilor si a altor factori. In viitor poate vom abandona aceast tactica, dar intotdeauna vom lua deciziile in functie de cat de mult folosesc luptei noastre pentru national-socialism.

Care este opinia ta despre miscarea NS romana? Este una puternica sau una slaba?

Daca ar trebui sa folosesc neaparat acesti termeni, as spune ca este slaba. Prefer sa spun insa ca suntem la inceput, sunt doar cativa ani de cand am pornit pe drumul asta si avem inca mult de munca. Efectele cred ca se vad, incet ne ingrosam numarul, lumea ne priveste mult mai prietenos si sunt deschisi sa ne cunoasca mesajul. Deocamdata suntem singura miscare ns din Romania, dar se incearca o constructie Blood and Honour. Ne-am bucura sa apara si altele. Nu suntem nici invidiosi si nici nu ii vedem ca pe niste intrusi veniti sa ne dezbine. Vedem in fiecare nou grup ns creat, un plus pentru miscarea nationalista in general si in special pentru cea NS. Intr-o zi va apare cineva care va reusi sa ne convinga si sa ne uneasca pe toti, atunci cand va fi momentul. Pana atunci, ii indemnam sa fie indrazneti si sa inceapa imediat sa munceasca pentru miscare, iar noi ii vom ajuta cu tot ce putem.

Care este opinia ta despre miscarea europeana?

Nu stiu daca putem vorbi despre o "miscare europeana" Situatia difera de la tara la tara, dupa cum bine stii. In Germania exista o miscare puternica, dar si legi proaste, totalitare. La fel in Cehia. In Spania exista multe grupari, dar si o mare opozitie fata de ele (din cauza imigrantilor marocani, tunisieni, latini-americani si a spalarii creierelor autohtonilor de catre media de sistem). Observ insa si ca apar mai multe grupari nationaliste in mai toate tarile europene si totodata o mai mare incrancenare si determinare a soldatilor politici national-socialisti in lupta cu sistemul. O radicalizare a combatantilor. Asta da incredere si forta si noilor recruti.

Tara voastra s-a alaturat Uniunii Europene in 2007. Ce s-a schimbat dupa asta? Situatia din tara voastra s-a inrautatit sau a devenit mai rea?

Categoric, mai rau. Populatia a fost prostita cu televizorul timp de ani de zile, au fost practic hipnotizati . Li s-a indus in minte ideea ca in UE curge lapte si miere. Pentru aceasta bunastare iluzorie, ne-am pierdut independenta si suveranitatea. Valorile cele mai de pret pentru un popor si pentru care au luptat si si-au dat viata nenumarate generatii de romani. La 9 mai sarbatorim castigarea independentei Romaniei. Ei bine, de fapt azi nu o mai avem. Depindem de niste birocrati de la Bruxelles care fac toate jocurile politice si economice importante in lojile oculte. Si nu am devenit altceva decat niste buni contribuitori la bugetul UE. In timp ce Romania contribuie la bugetul UE cu circa 1,4 miliarde de euro anual, doar o mica parte din acesti bani se reintorc in Romania, cam 7% anual. Nu mai sunt bani pentru salarii, pensii, ajutoare sociale, sunt disponibilizari in masa. UE nu ne-a ajutat cu nimic, guvernantii au sarit in gol si cu ochii inchisi in bratele FMI. Au amanetat tara si viitorul natiunii. Politicienii tradatori, corupti si incapabili sunt cei mai mari dusmani ai nostri.

Cum vedeti voi sovinismul in Europa, care este opinia nationa-socialistilor din tara voastra?

Sovinismul este exclus in cadrul miscarii noastre si este exclusa colaborarea cu miscarile sovine din Europa. Mottoul nostru este clar: "Respecta tara fiecaruia, dar iubeste-o pe a ta."

Ce parere aveti despre opozitia maghiaro-romana? Conflictul pentru Transilvania, si relaţia locala a maghiarilor cu românii? Cum judecati tratatul de la Trianon din punctul vostru de vedere al miscarii national-socialiste?

Nu avem nimic cu ungurii care nu au nimic de impartit cu noi. Majoritatea covarsitoare a ungurilor (din Romania) nu isi doresc autonomia si sunt multumiti de drepturile pe care le au in Romania. Multi dintre ei sunt chiar revoltati de politica frecvent sovina a UDMR. Sunt niste agitatori de profesie, care au ca scop principal goana dupa functii si umflarea conturilor lor personale. (Nu se deosebesc absolute deloc de politicienii romani) “Drepturile maghiarilor si secuilor”din Romania sunt doar pretexte. Multi dintre ungurii si secuii care ii votau constant s-au trezit si acum incearca sa formeze o alternative. Vreo 13 ani a fost UDMR in coalitiile de la putere si care au fost rezultatele?! Politicienii lor au devenit mai prosperi, multimilionari in euro, in timp ce populatia maghiara nu a castigat nimic. Grofii UDMR au retezat , (adeseori) ilegal si in interes personal, padurea secuilor din HARCOV (asa-numitul Tinut secuiesc), fara sa se preocupe de reimpadurire, semn clar ca sunt doar niste jefuitori. Prelucrarea lemnului fiind ocupatia de baza a secuilor de acolo si vor ramane nu peste foarte mult timp fara material prima a muncii lor. Acele doua judete sunt printre cele mai sarace din tara si traiesc din ajutorul celorlalte judete prin redistribuirea bugetului.

Problema Trianonului.
Din punctual meu de vedere ca roman, Tratatul de la Trianon a fost tardiv si inutil. Marea Unire Nationala de la 1 decembrie 1918 era realizata. Au fost reprezentanti ai romanilor din intreaga Transilvanie, alaturi de ei populatiile germane (svabi si sasi), sarbi, celelalte minoritati etnice, chiar si maghiari. A actionat acolo un principiu national-socialist. Cei de acelasi sange, aceeasi limba, sa traiasca intr-un singur stat sub conducerea unui singur Conducator. Iar romanii erau in Transilvania o majoritaritate absoluta. Au decis Unirea Transilvaniei cu Romania reprezentanti ai romanilor din intreaga Transilvanie, alaturi de ei populatiile germane (svabi si sasi), sarbi, celelalte minoritati entice, chiar si maghiari.

Conform lui Árpád Varga E. in lucrarea Hungarians in Transylvania between 1870 and 1995 in Transilvania erau 2,831,222 Romani (53.8%) si 2,431,273 altii (majoritatea unguri - 1,662,948 (31.6%) si germani - 563,087 (10.7%). In 1919 si 1920, recesamantul populatiei din Transilvania indica un mare procentaj al (57.1%/57.3%) si o minoritate mai mica de unguri (26.5%/25.5%) Imperiul austro-ungar era un stat multi-national si astfel de state/imperii sunt sortite dezintegrarii. E legea naturii.

Trianonul trebuie sa se stie ca in realitate (pe multi o sa surprinda ce spun, dar asta este adevarul istoric) a nedreptatit Romania. Noi, romanii, am pierdut acolo teritoriul pana la Tisa, unit cu tara la 1918, si o populatie de români rămaşi în câmpia Tisei. După Stefan Manciulea, un exeget al problemei, în 1920 au mai rămas în Ungaria 65.000 de români nemaghiarizati în zona de graniţă. Faptul a fost confirmat indirect si de comisia de experti britanici care au stabilit graniţa de demarcaţie etnică cu 10-15 km mai la vest decât actuala graniţă, aproape de linia convenită în tratatul semnat de România cu Antanta, în 1916. Trianonul trebuie sa se stie ca in realitate a nedreptatit Romania.

Altceva. Romania Mare avea deja o armata solida. Dovada ca in anul 1919, la 3 august, a reusit ca cucereasca Budapesta si sa elibereze poporul maghiar de sub dictatura iudeo-bolsevica al lui Bela Kuhn. Cred ca acesta ar putea fi un eveniment pe care sa il sarbatorim impreuna, ca un un moment de solidaritate intre natiunile noastre in lupta anti-iudeo-bolsevica.

Referitor la situatia din Transilvania, ambasadorul Reichului Wilhelm Fabricius, scria Fuhrerului in telegrama secreta nr 1326, de la 1 august 1940, in care preciza:

1. Istoric. Transilvania (provincia revendicată de Ungaria -- n.n.) a fost, de la colonizarea germană, cu 800 de ani în urmă, independentă din punct de vedere statal, sub supremaţie schimbătoare... Abia în 1868 sub presiunea constrângerii (Habsburgilor - n.n.) Transilvania a fost încorporată monarhiei statului maghiar şi maghiarizată sistematic. Deci Ungaria a stăpânit Transilvania în mod trecător, timp de 50 de ani.

2. Etnic. Revendicarea maximală maghiară cunoscută până acum se întinde supra Satului Mare si a celei mai mari părţi a Transilvaniei, cu 54.600 km ... După raportul populaţiei (3/5 români faţă de 2/5 unguri, secui maghiarizaţi si alţii -n.n.) li s-ar cuveni ungurilor abia 2/5 din spaţiul pretins. Banatul propriu-zis în măsura în care a revenit României în 1919 nu este revendicat de unguri, fiindcă are un procent mic de tot de unguri...

3. Economic. Transilvania formează din timpuri străvechi un spaţiu economic... care, în cazul satisfacerii pretenţiilor maximale maghiare ar fi tăiat. În special ar fi separate una de alta regiunea industrială de cea agrară si acestea ar pierde reciproc teritoriile de desfacere.

4. Biologic. Poporul român este tânăr din punct de vedere biologic şi în creştere. Ţărănimea este sănătoasă si bogată în copii. Poporul maghiar stagnează de secole. Statul maghiar se menţine biologic numai prin abordarea permanentă si maghiarizarea a tot felul de naţiuni străine.

5. Din punctul de vedere al germanilor etnici, îndeplinirea revendicărilor maximale maghiare ar rupe grupul etnic din Transilvania şi i-ar tăia pe germanii de la nord de Valea Târnavei, în număr de 61.000, de ceilalţi 192.000. Prin aceasta, ambele părţi ar fi sensibil slăbite faţă de poporul statului respectiv, în nord ar fi pradă maghiarizării, iar în sud ar fi sugrumaţi din punct de vedere economic. Germanii din Satu Mare ar trebui colonizaţi în altă parte, în măsura în care, de la dominaţia românească încoace, au putut fi demaghiarizaţi cca 3000 de capete!."

In alta ordine de idei, avem in grup membri care au pe langa radacini romanesti si radacini unguresti ori secuie. Sunt camarazi de nadejde si ne intelegem minunat.

Spune, te rog, cateva cuvinte despre iesirea din al doilea razboi mondial!

La 23 august 1944 Regele Mihai I de Hohenzollern (de origine germana) impreuna cu un grup de conspitationisti iudeo-comunisti a dat o lovitura de Palat si l-au arestat pe Maresalul Antonescu, conducatorul statului. S-au dat comenzi si ordine ilegitime si mincinoase trupelor romane de pe frontal de est. Astfel, in jur de 150 de mii de soldati romani au cazut prizonieri sovieticilor (crezand in comunicatul mincinosc al Regelui difuzat la radio cum ca s-ar fi semnat in armistitiu cu URSAS). Multi din ei au fost asasinati de bolsevici, ceilalti au fot deportati in Siberia si chiar pana in Uzbekistan (unde exista si astazi o comunitate a acestora). Automat Adolf Hitler si heinrich Himmler au acceptat decizia conducerii Mircarii Legionare Romane / Garda de Fier de a forma o armata care sa lupte impotriva inaintarii sovieticilor. Armata a purtat numele de Armata Nationala Romana, condusa de general Platon Chirnoaga si instruita o perioada de Otto Skorzeny. (Din fericire pentru voi, Skorzeny a actionat la timp si a redresat Ungaria atunci cand Horthy senior intrase in tratative cu URSS si juniorul lui, cu Aliatii.) S-au evidentiat in mode deosebit in lupte, nu s-au predate niciodata sovieticilor, multi soldati romani din Armata condusa de pro-sovietici au trecut de partea lor si au actionat impotriva Armatei Rosii si in Ungaria, constituind totodata si linia de pe Oder.

Cum luptati voi impotriva sistemului? Care sunt circumstantele care fac munca voastra tot mai grea si cum incearca ZIG sa va reduca vocea la tacere?

Incepand de la agit-prop usuale in miscarea nationalistilor autonomi (propaganda asudua prin internet, grafitti, stickere, afise, reviste, pliante, mitinguri) si pana la contactarea unor oameni care se disting din masa amorfa a oamenilor de rand si sunt voci extrem de critice la adresa sistemului. Unii dintre ei au raspuns pozitiv, altii inca ezita (din cauza imaginii negative ce a fost creata nationalsocialismului de mass-media, dar pana la urma ne vom regasi de aceeasi parte a baricadei, alta solutie nu exista. Si pana la unele lucruri pe care nu le pot spune public , nu pentru ca ar fi ilegale, dar pentru ca nu putem sa ii lasam sistemului sa ne cunoasca toata strategia. Factorul surpriza va functiona din plin. Pana acum nu am avut probleme deosebite, dar se fac presiuni publice in acest sens din partea cercurilor internationale sioniste.

In Europa, aproape fiecare tara are o scena antifa eficienta, cu exceptia unor tari (ca Ungaria). Exista o sena antifa in Romania?

Scena antifa este destul de slaba. Nu se poate compara ca numar si organizare cu cea din Germania, olanda ori spania, spre exemplu. Cand organizeaza aici concerte, cei veniti din strainatate ii depasesc numerici pe antifa locali. Sunt tineri debusolati, majoritatea influentati de cultura neagra promovata de rahatul de MTV. Toti sunt niste victime ale unor asociatii care sug sume uriase de bani din bugetul de stat si de la diferite organizatii internationale (cum e binecunoscutul nostru "prieten comun" George Soros) si care ii folosesc ca masa de manevra la diferite manifestatii, concerte, lipit afise, stickere. Ei raman cu ideea ca sunt niste salvatori ai umanitatii, cei de la respectivele asociatii raman cu buzunarele pline de bani.... Cam asa merge treaba. In orice caz, nu au realizat pana acum sa sparga marsuri nationaliste si daca vor incerca ii vom desfiinta.

Un alt lucru, ceva ce ne pune, in zilele noastre, in opozitie unii fata de altii: RELIGIA. Ce parere aveti despre asta?

Religia este o treaba personala a fiecarui membru al grupului. Personal sunt crestin ortodox si nu imi plac ateii. Nu sunt instare de mari credinte si la un moment sunt convins ca te vor abandona.

“Am fost convinsi ca poporul are nevoie si necesita aceasta credinta. Ne-am angajat, prin urmare, la lupta impotriva miscarii ateiste, si nu numai cu cateva declaratii teoretice: noi am zdrobit-o.” -Adolf Hitler, intr-un discurs tinut la Berlin, 24 Oct. 1933

Despre musulmani sau satanisti nici nu poate fi vorba. Nu au ce cauta printre noi!

Ultimele cuvinte sunt ale voastre pentru a transmite un mesaj cititorilor unguri! Care vor fi acestea?

In primul rand va multumim voua pentru intrebari si interes. Imi cer scuze daca raspunsurile sunt prea lungi, dar cred ca sunt informatii care merita impartasite. Salutari prietenesti tuturor cititorilor vostri si sper sa aveti tot mai multi. Suntem sortiti sa fim vecini si nu avem alta sansa decat buna intelegere. Avem mari dusmani comuni pe care nu ii mai nominalizez inca o data. Plus problema tiganeasca. Ucid, fura si pe tot ce pun mana distrug precum termitele. Daca legendarul rege Midas transforma in aur tot ce atingea, astia transforma in noroi, praf si scrum tot ceea ce ating. Sunt poate singura populatie care nu face altceva decat sa lanseze atacuri anticulturale la adresa natiunii gazda. Luati atitudine! Pastrati Ungaria Alba!  

N.R. - Interviul a aparut si pe site-ul Miscarii de Rezistenta National Socialista din Romania. Varianta in limba maghiara a interviului, aparuta in presa din Ungaria aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

 • CUTREMUR NEPAL: Alti șase cetateni ROMANI au fost IDENTIFICATI de MAE

  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a identificat alti sase cetateni ROMANI aflati in Nepal care sunt in siguranta, a anuntat institutia, printr-un comunicat remis luni presei. “Pe parcursul zilei de 27 aprilie 2015, au continuat demersurile complexe de identificare si contactare a cetatenilor romani care se afla in regiunea afectata de cutremurul produs in Nepal, la data de 25 aprilie 2015. In acest sens, prin eforturile conjugate ale Departamentului Consular, Ambasadei Romaniei la New Delhi si Consulatului Onorific al Romaniei din Nepal, au mai fost identificati in Nepal alti 6 cetateni romani. Acestia nu au putut fi contactati direct, insa, Departamentul Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe a reusit sa identifice si sa contacteze familiile lor din tara care au precizat ...

 • PREDOIU, ATAC la PONTA: A folosit ILEGAL si IMORAL fotografia PRESEDINTELUI. E o BATJOCURA

  Liderul PNL CATALIN PREDOIU a vorbit, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, despre evenimentul pe care PSD l-a organizat odata cu implinirea a trei ani de la inlaturarea Guvernului Ungureanu prin motiune de cenzura. Predoiu a declarat ca Ponta a batjocorit fotografia actualului presedinte, un gest inacceptabil. Liderul PSD Victor Ponta a prezentat in cadrul evenimentului o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis si cu el, sub care era scris mesajul: USL a promis- presedintele de la PNL, premier de la PSD. CITESTE SI: PROMISIUNILE lui PONTA: PREMIER de la PSD, PRESEDINTE de la PNL, cuplul UDREA-BASESCU la INCHISOARE Potrivit lui Predoiu, gestul premierului este imoral si ilegal. „In noul PNL lucrurile s-au armonizat si continua sa se armonizeze. problema ...

 • CENTRU de evaluare si prevenire a RISCULUI SEISMIC la nivelul Capitalei, propus de PMP

  PMP propune infiintarea de urgenta a unui CENTRU permanent de evaluare si prevenire a RISCULUI SEISMIC la nivelul Capitalei, a declarant luni presedintele formatiunii, EUGEN TOMAC, intr-o conferinta de presa. “Vreau sa subliniez foarte clar un aspect care este tratat superficial, atat de catre Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, cat si de catre Guvernul Romaniei. (…) Bucurestiul este capitala cu cea mai mare expunere seismica din Europa. Avem astazi in capitala Romaniei sute de cladiri incadrate in clasa I de risc seismic. dintre care, dupa cum declara chiar primarul general, peste 180 de cladiri se inscriu in categoria de risc seismic 1, pericol public. (…) PMP vine cu o propunere, astfel incat sa se creeze la nivelul Primariei Capitalei un ...

 • Principele Radu, vizita in Turkmenistan

    În zilele de 24 – 26 aprilie, Alteța Sa Regală Principele Radu a efectuat o vizită oficială în Turkmenistan, în capitala țării, Așgabat, [...]

 • Ce a discutat Klaus Iohannis cu romanii din Italia

  Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu reprezentanții comunității românești din Italia, în cadrul vizitei oficiale pe care o face la Roma.Întâlnirea a avut loc în clădirea Tribunalului Vaticanului, Palazzo della Cancelleria. Iohannis le-a spus românilor din Italia că s-a consultat cu partidele ...

 • Petro Poroșenko: Ucraina va fi gata in cinci ani sa solicite aderarea la UE

  Președintele ucrainean Petro Poroșenko a declarat luni că țara sa va îndeplini în cinci ani de zile criteriile pentru a putea solicita să adere la Uniunea Europeană, informează EFE.

 • Alpinism: Justin Ionescu și Zsolt Torok sunt teferi dupa cutremurul din Nepal

  Justin Ionescu și Zsolt Torok, cei doi alpiniști români ce aveau ca obiectiv ascensiunea Muntelui Everest (8.848 m), pe ruta nepaleză, sunt teferi după cutremurul care a lovit Nepalul în weekend, anunță un comunicat al Federației Române de Alpinism și Escaladă (FRAE), remis AGERPRES.

 • „Carta” infractorilor | Hoți de talie internaționala, puși la punct cu igiena personala și „placerile vieții”

  Infractorilor din Academia organizată de interlopul nemțean „Țâță” li se predau inclusiv reguli de bună conduită sau de igienă personală! DIICOT a descoperit codul scris ce stabilea toate regulile grupului. „Igiena zilnică (tuns, bărbierit, spălat dinți, sub braț, picioare), ori de câte ori este nev ...

 • Alexandra Dulgheru si Marius Copil au primit cate un wild card la turneul de la Madrid

  Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, si Marius Copil, locul 180 ATP, au primit cate un wild-card pentru tablourile principale ale turneelor ATP si WTA de la Madrid, organizate de omul de afaceri Ion Tiriac, informeaza site-ul oficial al celor doua competitii, citat de Mediafax.Turneul masculin este de ...

 • Scandal monstru in spatele Bisericii Galata! Umilinta crunta traita de zeci de familii - FOTO,VIDEO

  Un scandal monstru a izbucnit in zona Galata. Locatarii blocului H4 au luat cu asalt administratia blocului, dupa ce, de saptamana trecuta zeci de familii au fost debransate de la reteaua de apa. Locatarii de la doua din cele trei scari ale blocului "Blocul este debransat de la apa rece de saptamana ...DIN CATEGORIE

 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE
Avon

Sondaj Ziua News

  • Isi va da Victor Ponta demisia in urma scandalului ce-l implica pe cumnatul sau?

  • VOTEAZA