Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Incredibil: Toți banii Romsilvei sunt rulați prin PFA-ul directoarei economice

Postat la: 21.10.2017 - 15:39 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat recent ca directorul general al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva impus de tehnocratii lui Ciolos, Ciprian Pahontu, ca in loc sa o trimita la pensie pe directoarea economica a regiei-Gabriela Gatu, pentru ca indeplinea toate conditiile legale, a gasit de cuvinta sa-i prelungeasca manadatul cu inca trei luni.

Motivul prelungirii este unul incredibil: Gabriela Gâțu urmeaza sa-si casatoreasca baiatul cu mare fast la un local de fite din zona Rosu de langa Bucuresti si deh..sunt si cheltuieli pe masura si, in plus, e nevoie si de invitati generosi, ori daca nu mai esti la butoane, se raresc si nuntasii. Insa, ceea ce a facut pentru Gabriela Gâțu directorul general Ciprian Pahontu, cu sau fara stirea celor sapte membri impusi de tehnocrati in Consiliul de Administratie al RNP, depaseste orice imaginatie.

De circa o luna de zile, intreaga activitate economica a Romsilvei, adica tot ce trebuie facut de directorul economic Gagriela Gâțu, se face prin PFA-ul ...Gabrielei Gâțu. Adica tot bussinisul de la RNP si mentionat in fisa postului la Gabriela Gâțu se face acum prin PFA-ul... Gabrielei Gâțu. Adica ea incaseaza vreo 3.000 de euro ca director economic pensionar, dar, in scripte, figureaza ca activitatea este prestata de PFA Gabriela Gâțu. Incredibil, dar adevarat! Cum e posibil asa ceva? Numai directorul general Ciprian Pahontu sau ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, poate spun, pentru ca ...muta nu vorbeste. Potrivit ultimei declaratii de avere postate pe site-ul RNP, Gabriela Gatu incaseaza lunar circa 3.800 de euro, din care vreo 850 de euro ca expert contabil si restul de la Romsilva.

Trebuie precizat ca actuala directoare economica a RNP Romsilva, Gabriela Gatu, a pus umarul serios la afacerile fostului senator PSD-Catalin Voicu. La sfarsitul anului 2006, cand era director economic al Directiei Silvice Giurgiu, Gabriela Gatu a aprobat cumpararea cu peste 550.000 de euro de catre Romsilva de la Catalin Voicu a unui canton amarat si a circa 50 ha de padure, care in realitate era doar lastaris. Afacerea a fost musamalizata de catre fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely, in prezent, culmea culmilor, consilier al primului ministru Mihai Tudose pentru elaborarea strategiei de dezvoltare durabila a Romaniei, care a tinut in sertar raportul de control, fara a dispune vreo masura de recuperare a pagubei. Mai mult, la ceva timp dupa aceasta tranzactie, Gabriela Gatu a fost promovata ca director economic la Romsilva.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE