Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












INEDIT: Un ministru a jurat cu mâna pe Coran în Palatul Cotroceni

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltării din Guvernul condus de Victor Ponta a depus, miercuri jurământul, iar momentul a fost unul inedit deoarece aceasta a jurat cu mâna pe Coran și nu pe Biblie sau Constituție așa cum au făcut toţi predecesorii ei.

Religia lui Sevil Shhaideh a apărut de multe ori în discuție în ultimele zile, mai ales după ce s-a spus că aceasta este fina lui Liviu Dragnea, iar social democrații au ținut să explice că la musulmani, religie de care aparține noul ministru, nu există termenul de naș.

În cadrul ceremoniei de la Cotroceni, în momentul depunerii jurământului au fost așezate trei cărți, Biblia, Constituția și Coranul. Sevil Shhaideh a ales să pună mâna pe Coran în momentul în care a jurat.

Ceremonia a fost una scurtă, iar, la final, preşedintele Klaus Iohannis a ţinut un discurs în care i-a urat succes noului ministru, Sevil Shhaideh.

"Doamna ministru, va doresc mult succes in aceasta noua poziţie. Preluaţi un minister greu, dar aveţi marele avantaj ca sunteţi de mai multi ani in minister si cunoaşteţi foarte bine si problemele şi soţiile. Va doresc un mandat de succes", a spus Iohannis.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE