Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Informatii importante pentru beneficiarii de fonduri nerambursabile

Postat la: 20.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) face o serie de informari beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020, pentru a oferi o atentie sporita la încheierea si semnarea contractelor cu furnizorii de echipamente, utilaje si masini agricole specializate.

"În urma semnalelor primite de la beneficiarii nostri, am solicitat o analiza cu privire la problemele cu care se confrunta acestia în implementarea proiectelor si am identificat disfunctionalitati în ceea ce priveste livrarea de catre furnizori a echipamentelor, utilajelor si masinilor agricole finantate cu fonduri nerambursabile. Este motivul pentru care recomand ca beneficiarii PNDR sa acorde o atentie deosebita stipularii foarte clare în contract a unor termene si conditii de livrare a bunurilor", au declarat oficialii AFIR.

Respectarea procedurilor de achizitii si mentionarea clara în contracte a termenelor de livrare a utilajelor agricole constituie factori importanti pentru implementarea corecta a proiectelor finantate prin PNDR. Reamintim ca beneficiarii pot opta pentru procedura de achizitie prin utilizarea Bazei de Date cu preturi de referinta a AFIR. Aceasta functioneaza pe principiul cumpararii directe a echipamentului dorit, cu finantare din fonduri europene nerambursabile. În acest moment, în Baza de Date cu preturi de referinta sunt înscrise peste 34.000 de elemente.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE