Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ionuț Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, rămâne după gratii pentru următoarea lună

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistrații Curții de Apel București au decis să respingă cererea de eliberare condiționată formulată de avocații lui Ionuș Rudeanu, omul de afaceri căsătorit cu fiica co-președintelui PNL, Vasile Blaga. Rudeanu se află în arest preventiv de o săptămână.

Decizia Curtii este definitiva, astfel că Ionuț Rudeanu va executa decizia Tribunalului București care a decis arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de de zile într -un dosar penal cu un prejudiciu care se ridica la 600.000 de euro.

Ginerele lui Blaga este acuzat de DNA că în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat ar fi creat un circuit infracţional, format din mai multe societăţi comerciale, prin care ar fi fost evidenţiate tranzacţii fictive.

Axis Corporate Security este o firma înfiintata in 2009 care acţioneaza în domeniul securităţii private şi ai cărei specialişti sunt recrutaţi din agenţiile publice, private sau guvernamentale, scrie pe site-ul firmei. În 2012, firma a câstigat si contractul de pază a unitătilor miniere din Valea Jiului, iar presa a relatat că societatea a fost sancţionată de mai multe ori de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara, pentru că nu şi-a respectat obligaţiile faţă de angajaţii care se ocupă cu paza unităţilor miniere. De asemenea, firma a câştigat contracte cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, pentru paza unor poduri aflate în patrimoniul regiei. Urmare a criticilor la adresa lui Vasile Blaga, firma Axis Corporate Security a renunţat la contractul cu CNADNR. Trebuie precizat ca Andrei Ionuţ Rudeanu este căsătorit cu fiica lui Vasile Blaga, Agathe Cristina, din 2008.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE