Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SCANDAL

Julio Iglesias și-a amânat concertul din București din cauza Antenei 3

Postat la: 18.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Julio Iglesias si-a amânat concertul din București ca urmare a evenimentelor dintr-o emisiune difuzată de postul Antena 3.

Julio Iglesias Jr. a participat la postul specificat, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei". Moderatorul Mihai Gâdea l-a învățat pe artist românește: "Pot să te învăț ceva în limba română? Antena 3 e aici, Jos Băsescu, Veniți la mine la concert", a spus realizatorul TV. Julio Iglesias a reacționat dur în urma incidentului.

Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevăzut inițial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, "din motive tehnice".

"Artistul spaniol va începe a doua parte a Turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă. Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la București, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015", potrivit comunicatului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE