Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liberalii cer demisia lui Tăriceanu după decizia CCR în cazul lui Dan Șova

Postat la: 06.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce judecătorii Curții Constituționale au decis că hotărârea Senatului privind ridicarea imunității lui Dan Șova a fost neconstituțională, liberalii au cerut demisia președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu, cel pe care îl consideră principalul vinovat pentru această situație. 

Senatorul PNL, Cristian Bodea, susține că Tăriceanu ar trebui să demisioneze de urgență de la șefia Senatului. "Cel mai simplu ar fi reinterpretarea votului, ceea ce ar însemna că Senatul trebuie să dea o hotărâre de încuviințare conform statutului, regulamentului și a regulilor de încuviințare a solicitărilor justiției. Nu au de ales, dar după cum spune domnul Zegrean, trebuie să reluăm votul. PSD nu mai are de ales: ori dă o hotărâre de încuviințare, ori reiau votul și atunci vom vedea cum joacă PSD și cum îl apără pe domnul Șova.

Domnul Tăriceanu ar trebui să își dea demisia, să își recunoască faptele față de cetățenii români, care așteptă de la președintele Senatului să vegheze asupra legilor și nu să interpreteze legi pentru a-și scăpa colegii de partid", a declarat Cristian Bodea, potrivit stiripesurse.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE