Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea neagă că ar fi nașul lui Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltării

Postat la: 20.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce în presă a apărut informația că Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltării din Guvernul Ponta, ar fi fina lui Liviu Dragnea, fostul vicepremier a negat această știre spunând că în religia musulmană nu există nași

Senatorul PSD de Constanţa Nicolae Moga a declarat acum câteva zile că Sevil Shhaideh, noul ministru al Dezvoltării, este fina de cununie a lui Liviu Dragnea şi a lui Nicuşor Constantinescu. Informaţia a fost infirmată miercuri de Dragnea, care a oferit şi o explicaţie: Sevil Shhaideh este de religie musulmană.

"În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Am fost martor. O cunosc pe doamna Shhaideh de 15 ani", a declarat Liviu Dragnea.

Fostul vicepremier a spus că a recomandat-o pe Sevil Shhaideh pentru funcţia de ministru pentru că au lucrat împreună "foarte mulţi ani". "Pentru continuitate, este o soluţie foarte bună", a precizat Liviu Dragnea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE