Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Lucrări pe Autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 şi A6

Postat la: 13.09.2017 - 11:58 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 109 şi 120, se vor aplica marcaje rutiere pe benzile unu şi doi, alternativ, iar între kilometrii 36 şi 20, pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti, se vor executa lucrări de reparare sau înlocuire a parapetului median, cu redirecţioarea traficului de pe banda a doua pe prima.

Pe autostrada A6, pe sensul de mers Lugoj - Balinţ, la kilometrul 3+500 de metri, se va lucra în afara carosabilului, iar utilajele se vor afla pe banda de urgenţă. Benzile de circulaţie nu vor fi afectate. Până în jurul orei 15:00, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 145 şi 146, se vor executa lucrări de reparaţii la suprafaţa carosabilă pe benzile numărul unu, cu redirecţionarea traficului pe benzile numărul doi, în ambele sensuri. Conducătorii auto trebuie să circule prudent în zonele de lucru şi să se încadreze din timp pe benzile deschise.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE