Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Vanghelie rămâne în arest preventiv

Postat la: 14.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitală va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au admis solicitarea procurorilor DNA. 

Vanghelie, care a fost arestat pe 14 martie se află după gratii de două luni și, se pare că va mai rămâne încă 30 de zile, după ce magistrații Curții Supreme au admis cererea procurorilor anticorupție.

DNA îl acuză pe Vanghelie că "în perioada 2007 - prezent, în schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri să obțină, pentru societățile pe care acesta din urmă le controlează, acordarea a numeroase contracte de lucrări publice, contracte în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea și plata contractelor de execuție de lucrări publice inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un 'comision' de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între Primăria Sectorului 5 și instituții din subordinea acesteia, pe de o parte, și societățile controlate de către omul de afaceri, pe de altă parte".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE