Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mariana Rarinca: Livia Stanciu era invidioasă pe Adrian Năstase că a făcut avere

Postat la: 30.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mariana Rarinca, femeia achitată de instanță, după ce preşedintele ÎCCJ, Livia Stanciu a acuzat-o de șantaj, a povestit, sâmbătă seara că soția fostului său șef era invidioasă pe politicienii care au reușit să adune averi fabuloase, în timp ce ea avea datorii foarte mari.

"Era o discuţie despre oameni care aveau bani si erau pe rolul Înaltei Curţi, era nemulţumită ca ei au reuşit sa strângă multi bani si ea are datorii, nu a reuşit sa strângă bani. Era vorba despre dosarul Adrian Năstase, era foarte supărată ca a reuşit sa facă avere, sa deţină acea ferma la Cornu si dumneaei nu mai reuşeşte să-şi acopere datoriile", a declarat Rarinca la Antena 3.

Mariana Rarinca, femeia acuzată de DNA că a şantajat-o pe şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, a fost achitată săptămâna trecută de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, decizia fiind definitivă. Curtea de Apel a admis apelul femeii, după ce aceasta fusese condamnată în decembrie 2014 de Tribunalul Bucureşti la trei ani închisoare cu suspendare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE