Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Meteorologii anunţă temperaturi de vara pentru acest sfarsit de saptamana

Postat la: 16.09.2017 - 11:32 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că în acest sfârşit de săptămână se vor înregistra temperaturi de vară în toată ţara, maximele ajungând la 34-35 de grade. La munte şi la mare vremea va fi la fel de călduroasă.

„Vremea va fi călduroasă în toată ţara. În partea de Sud a ţării ajungem şi la 34, izolat chiar şi 35 de grade. În Bărăgan este cel mai cald. Evident, nu sunt temperaturi obişnuite pentru această perioadă. În general, 22-28 sunt temperaturile obişnuite. În acest weekend, cel mai răcoare va fi dimineaţa, în depresiuni", a declarat pentru MEDIAFAX, reprezentantul ANM, Oana Păduraru.

De asemenea, la munte şi la mare vremea va fi frumoasă. „Şi la munte este cald. Pentru această dată, dacă Sudul ţării va avea 34 de grade şi e cald în toată ţara, asta înseamnă că şi la munte, în timpul zilei, pe un cer senin, cu soarele care străluceşte pe cer toată ziua, o să fie în jur de 24 de grade. Deci şi acolo foarte cald. La mare vor fi 28-29 de grade. O să fie destul de cald. Sunt temperaturi de vară la mijlocul primei luni de vară", a mai explicat Oana Păduraru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE