Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Metrorex: "Sfânta Filofteia" a produs misterioasa aparitie a gropii de la Academia Militara

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comunicat de presă. Referitor la situaţia apărută astăzi, 21.05.2015, în jurul orei 07:10, în zona intersecţiei străzii dr. Dumitru Bagdasar cu strada Gheorghe Marinescu, Metrorex face următoarele precizări:

Datorită unor elemente necunoscute privind terenul (umpluturi necompactate, eventuale puţuri vechi, etc.), s-a diminuat presiunea de excavare a echipamentului pentru săpat tuneluri "Sfânta Filofteia" care asigură execuţia tunelului de metrou dintre staţiile Academia Militară şi Eroilor 2. Acest fapt a determinat ieşirea la suprafaţă a unei cantităţi de material (emulsie bentonitică) şi umflarea carosabilului cu circa 10-12 cm pe o lungime de aproximativ 6 m. A fost afectată doar o bandă de circulaţie dintre cele trei, pe o lungime de circa 10 m.

S-a constituit o echipă mixtă formată din reprezentanţi - specialişti ai constructorului ASTALDI şi Metrorex, ce analizează situaţia creată. Menţionăm că atât tunelul, echipamentul de săpat, cât şi terenul sunt stabile în acest moment, iar lucrările de săpături se desfăşoară în condiţii normale. În cursul zilei de astăzi, zona respectivă va fi decopertată, stabilizată, iar suprafaţa carosabilă va fi refăcută pentru restabilirea circulaţiei auto în condiţii normale.

Metrorex

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE