Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mihai Tudose: "Vom semna un contract cu o firmă americană, care va produce armament în România"

Postat la: 09.10.2017 - 20:39 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Mihai Tudose a anunțat că, marți, se va semna un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească, potrivit Digi 24.

"Mâine, vom semna un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească, tot ca un angajament pe termen lung despre prezența României în NATO și ceea ce va însemna și sperăm că va însemna, în continuare, în această zonă a Europei, pe flancul estic și în Balcanii de Vest, ca un pilon de stabilitate și ca un partener strategic recunoscut - și vă mulțumim pentru asta - al Alianței Nord-Atlantice", a declarat premierul, după întrevederea avută cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Totodată, prim-ministrul i-a mulțumit secretarului general al NATO pentru sprijinul dat României, inclusiv prin prezența a cât mai mulți români în structurile de conducere ale Alianței.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE