Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihaiela Cordoș, soția senatorului PSD de Cluj, a scăpat de arestul preventiv

Postat la: 30.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis plasarea Mihaielei Cordoș, soția senatorului Alexandru Cordoș, în arest la domiciliul, înlocuind în acest fel măsura arestului preventiv luată în urmă cu o lună. Aceasta este acuzată de trafic de influență după ce obținea locuri de muncă pentur diferite persoane folosindu-se de poziția soțului său.


Instanţa supremă a admis contestaţia Mihaielei Cordoş la decizia de prelungire a arestului preventiv în cazul său. Decizia este definitivă, Mihaiela Cordoş urmând să fie cercetată în arest la domiciliu.

Soţia senatorului Alexandru Cordoş, Mihaiela Cordoş, referent la Spitalul Judeţean Cluj, a fost arestată în 24 aprilie, fiind acuzată de procurorii DNA de trafic de influenţă în formă continuată. Senatorul Alexandru Cordoş, care s-a autosuspendat între timp din PSD, soţia acestuia, Mihaiela Cordoş, şi fiica lor Andreea au fost puşi sub urmărire penală de procurorii DNA pentru fapte de corupţie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE