Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ministrul Razvan Cuc a instalat conducere ilegală la Romatsa

Postat la: 03.03.2017 - 12:20 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In seara zilei de 28 februarie 2017, ministrul Transporturilor Razvan Cuc a instalat un nou director interimar incalcand preverile Ordonantei de urgentã nr. 109/2011 privind guvernanta corporativã a întreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulteriore.

Pentru ca n-au fost in stare sa creeze cadrul legal asa cum prevede OUG 109/2011,pentru organizarea concursului pentru postul de director general al Romatsa, adica sa intocmeasca scrisoarea de asteptare, ministrul Transporturilor a recurs la smecherie ieftina si ilegala. Razvan Cuc a dispus intrunirea Consiliului de Administratie in seara zile de 28 martie 2017, adica in ultima zi de interimat a directorului Gabriel Dumitrescu, pentru a numi un alt director interimar.

Insa, sedinta extraordinara a CA fiind convocata pe repede inainte, presedintele CA de la Romatsa- Carmen Radu, nu era in tara si nu a participat. Ca atare, sedinta nu se putea tine si pentru simplul fapt ca era cvorum. Dar, dupa mai multe telefoane, au adus pe cineva de la Ministerul Finatelor ca sa existe cvorom. Intre timp, controversatul secretarul de stat Dragos Titea, „regele pacanelelor", cel care a fost impus politic director juridic la Romatsa, si numit ieri, de premierul Sorin Grindeanu in CA, s-a intalnit in Ministrul Transporturilor cu Valentin Cimpoieru, directorul Departamentului Tehnic Dezvoltare de la Romatsa.

In seara zilei de 28 februarie 2017, CA ad-hoc de la Romatsa l-a imputernit, pentru 120 de zile, la conducerea regiei tocmai pe Valentin Cimpoieru. Surprinzator sau nu, in CA de la Romatsa este membru si Petre Neacsa, fost director economic al Ministerului Transporturilor, ajuns recent, prin bunavointa lui Cuc, secretar general al acestui minister.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

MICLEA, 4 martie 2017 14:54

Costel Comana,prietenul lui Liviu Dragnea,ţinta unei anchete de milioane de euro! Motivul incredibil pentru care omul de afaceri zbura în Costa Rica!
Comana a fost găsit mort în toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricăi, potrivit unui anunţ făcut de compania columbiană Avianca.

Potrivit convenţiilor în vigoare, Costa Rica este unul din statele în care extrădarea se face numai cu acceptul persoanei condamnate. Milionarul avea orice motive să zboare în capitala statului din America Centrală. Numele lui era parte a unui scandal de milioane de euro în România.

Potrivit procurorilor DNA, omul de afaceri "sinucis" intre timp se afla în spatele lui Claudiu Dumitrescu, director al Direcţiei Feroviare din Ministerul Transporturilor, urmărit penal pentru corupţie si a altor directorasi de la CFR Infrastructura, CFR Calatori, CFR Marfa , etc.
Dumitrescu a intervenit la ministerele de Transporturi şi de Finanţe pentru urgentarea circuitului documentel

0
0

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE