Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mohamad Morsi a fost condamnat la moarte alături de alte 105 persoane

Postat la: 17.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mohamad Morsi, primul președinte al Egiptului ales democratic a fost condamnat, sâmbătă, la moarte fiind acuzat de tentativă de evadare și comiterea a numeroase violențe în timpul unei revolte organizate în închisoare în anul 2011. 

Alături de Mohamad Morsi alte 105 persoane, bărbaţi si femei, intre care lideri eminenti ai confreriei Fratia Musulmana, au fost de asemenea condamnati la moarte, pedeapsa care trebuie, pentru toti acuzatii, sa obtina avizul Marelui Muftiu al Egiptului inainte de a fi confirmata sau infirmata, la 2 iunie.

Morsi, primul presedinte ales democratic in Egipt, poate face recurs. El a fost condamnat deja la 20 de ani de inchisoare in urma cu trei saptamani intr-un alt proces pentru violente impotriva manifestantilor in cursul mandatului sau de un an. Mohamed Morsi a fost destituit de armata in iulie, 2013.

La 28 ianuarie 2011, Morsi a fost arestat impreuna cu alti 24 de lideri ai Fratiei Musulmane. A fost eliberat din inchisoare doua zile mai tarziu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE