Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noua loterie a bonurilor fiscale presupune tragere la sorţi. Cum se vor acorda premiile

Postat la: 19.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va modifica Ordonanţa 10/2015 pentru organizarea loteriei bonurilor fiscal. La urm[toarea extragere a loteriei bonurilor fiscale se va acorda un număr de cel mult 100 de premii, potrivit Mediafax.

Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, a propus această soluţie pentru ca sumele câştigate de participanţii la loterie să fie mai mari. Unitatea teritorială a administraţiei fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câştigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul şi conţine un număr unic de înregistrare. Ministerului Finanţei Publice va publica, pe site-ul oficial, o listă privind bonurile prin care au fost revendicate.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE