Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


O femeie susţine că cineva i-a făcut o poză cu propriul ei telefon în timp ce dormea singură în casa încuiată

Postat la: 20.06.2018 - 07:58 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie e povestit pe o reţea de socializare un incident bizar prin care a trecut decent. Debra Demetriou a descoperit pe smartphone-ul ei, un Samsung Galaxy S7, o imagine cu ea dormind.

Până aici nimic ciudat... Doar că femeia susţine că nu se mai afla nimeni în casă, iar uşile au fost încuitate peste noapte. Poza nu putea fi făcută de Debra într-un moment de somnambulism, deoarece este făcută de undeva de la picioarele ei. Demitriou, care locuieşte în Benton, Newcastle, nu îşi aminteşte nimic din timpul nopţii respective, deşi în imaginea de pe telefon apare cu ochii pe jumătate închişi şi cu pilota trasă sub bărbie, ca şi cum ar fi conştientă de faptul că cineva se află în încăpere. Ea a adăugat că a pus telefonul sub pernă înainte de a adormi şi că dimineaţa l-a scos tot de acolo. Demetriou crede că a fost implicată într-un incident paranormal. „Nu era nimeni cu mine acasă. Sunt foarte speriată", a declarat femeia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE