Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O nouă Dacia de teren circulă pe drumurile din România. Vezi cum arată noul DUSTER

Postat la: 21.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacia pregătește un nou model de mașină de teren. O Dacia Duster a fost surprinsă în fotografii în timp ce rula pe drumurile publice în teste. Mașina va avea caroserie pick-up si patru portiere. Cel mai probabil aceasta este noul Dacia Duster Pick-Up Double Cab.

O fotografie cu Dacia Duster Pick-Up Double Cab a fost postata pe Facebook de către un angajat Dacia care a surprins maşina pe strada. Automobilul are numere de PROBE, ceea ce înseamnă ca este un prototip realizat pentru omologare si testare.

Potrivit informațiilor apărute în presa de specialitate mașina este mai lunga decât un Duster de serie si chiar decât Duster Pick-Up cu cabina simpla în două uși.

În urma unei vizite la RTR a fost prezentat jurnalistilor, in luna mai din 2014, un pick-up Duster cu patru uşi si şase roti, despre care compania a spus clar ca nu exista intenţii sa fie produs. Versiunea Duster Pick-Up Duble Cab surprinsa la teste pe strada in 20 mai 2015 pare sa fie insa mult mai fezabila pentru a fi produsa, daca nu oficial de Dacia, măcar la carosierul Romturingia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE