Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta a încercat să-l convingă pe Iohannis să nu accepte dublarea alocațiilor: Nu sunt bani

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a anunțat că a discutat de mai multe ori cu președintele Klaus Iohannis în cursul zilei de miercuri, atunci când s-a luat în discuție proiectul de lege privind dublarea alocațiilor pentur copii și i-a spus președintelui că nu sunt bani la buget pentru acest lucru, cel puțin nu pe termen lung. 

"Eu l-am sunat pe preşedinte la ora 12 când am auzit despre discuţia din Parlament. I-am spus. Apoi am vorbit iar la ora 15, la depunerea jurământului (noului ministrul al Dezvoltării-n.r.). Nu pot să vorbesc în numele preşedintelui, se va pronunţa domnia sa. Dar, oricum, a ştiut înainte de vot şi după vot de la mine pentru că era o problemă serioasă şi m-am gândit că e normal să ştie", a afirmat Ponta la România TV.

"Banii îi avem pentru anul ăsta dar anul viitor, când facem bugetul mare, am nevoie de sprijinul Parlamentului că banii îi găsim, dar dacă iar se vine cu amendamente cu 'să triplăm la nu ştiu care, să triplăm la ăia' n-o să se poată, pentru că bugetul ăsta nu e un sac fără fund şi până acum l-am gestionat bine în trei ani de zile", a precizat Ponta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE