Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ponta, la o țuică, face lobby turistic pentru Arad și, implicit, pentru liberalul Falcă

Postat la: 19.02.2017 - 10:37 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarului Aradului, liberalul Gheorghe Falcă, s-a afișat la Târgul de Turism din București cu fostul premier PSD, Victor Ponta. De față a fost și fostul deputat PDL, Claudia Boghicevici, actualmente vicepreședinte al CJ Arad. Falcă a fost șeful de campanie al PNL la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut.

„Prezent la Târgul de Turism de la Bucureşti, preşedintele PNL Arad, primarul municipiului Gheorghe Falcă, a promovat oferta turistică a județului nostru prin platforma "City Break Arad" alături de vicepreşedintele CJ, Claudia Boghicevici, primarul Şiriei, Valentin Bot, primarul Ghiorocului, Popi-Morodan Corneliu. Aradul un oraş promotor al multiculturalismului şi un județ cu potențial turistic, printre care Drumul Vinului, cetățile Aradului sau stațiunile balneoclimaterice, şi-a prezentat oferta la nivel național.

Pachetul turistic al Aradului i-a convins pe ministrul Turismului şi staff-ul său că județul nostru nu mai poate fi ignorat din acest punct de vedere de către autoritățile guvernamentale. Surpriza a venit din partea fostului premier, Victor Ponta, care a însoțit echipa ministerială la acest târg, a transmis aprecierile sale față de eforturile Primăriei şi Consiliului Județean pentru promovarea și strategia turismului arădean", se spune într-un comunicat al Primăriei Arad.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE