Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, prins cu minciuna: Cu Iohannis a fost o neintelegere pe tema Codului Silvic

Postat la: 23.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca a primit un raspuns de la SRI aratand ca nu exista niciun indiciu ca in cazul Codului silvic s-ar fi facut trafic de influenta si ca nu-l va actiona in instanta pe premierul Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca intre el si presedintele Klaus Iohannis a fost "o neintelegere" pe tema Codului Silvic si ca i-a "dezamagit" pe cei care credeau ca va izbucni un scandal cu seful statului de la acest subiect.

"A fost o neintelegere. (...) I-am dezamagit (pe cei care sperau ca va incepe un scandal cu presedintele - n.red) ", a afirmat Ponta, la Romania TV. Seful Guvernului a adaugat ca el nu a primit niciun raport al SRI pe aceasta tema dar ca a avut o discutie lamuritoare cu presedintele Iohannis. "Eu nu cunosc niciun raport SRI, mie nu mi-a fost transmis. (...) Am discutat cu domnul Iohannis si ne-am lamurit foarte clar care sunt acuzatiile mele la adresa parlamentarilor PNL. Lucrurile raman asa, iar dreptul meu politic, ca prim ministru si lider al PSD, de a ma razboi cu parlamentarii de la PNL, e un lucru pe care nu mi l-a contestat nimeni, Doamne fereste!", a explicat prim ministrul.

"Am primit un raspuns. Raspunsul este foarte simplu: nu exista nicio dovada, nici macar un indiciu ca s-ar fi facut trafic de influenta in chestiunea Codului silvic", a declarat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coanda", inainte de plecarea la Riga, intrebat daca a primit de la SRI un raspuns referitor la afirmatiile premierului Victor Ponta. El a subliniat ca nu-l va actiona in instanta pe premierul Ponta. "Cred ca cei care au trebuit sa traga invataminte le-au tras. Este speranta mea. Nu voi actiona in instanta pe cel care a facut afirmatiile false, fiindca intre timp, intr-un fel, si-a cerut scuze".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE