Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Predictia lui Rogozin: "Europa va cadea sub greutatea ISIS si a homosexualilor!"

Postat la: 25.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dmitri Rogozin da o noua replica Occidentului, precizand ca "tancurile nu au nevoie de vize" si ca tarile vestice "se vor prabusi sub greutatea Statului Islamic si a homosexualilor". "Mereu am glumit pe tema asta. Si ce daca nu ne dau vize, ne-au pus pe lista de sanctiuni? Tancurile nu au nevoie de viza", a spus vicepremierul rus la un post de televiziune.

Precizarile vicepremierului rus vin dupa ce gazda emisiunii l-a intrebat daca Europa si Statele Unite sunt ingrijorate din cauza prezentei Rusiei in zona arctica. Recent, Rusia a efectuat exercitii militare impresionante pe teritoriul sau arctic, cautand sa-si intareasc revendicarile privind resursele minerale si energetice vaste, tot mai accesibile dupa retragerea calotelor glaciare. Rogozin este cunoscut pentru mesajele sale de pe Twitter, despre Occident, scriind in weekend ca acesta "va cadea sub greutatea Statului Islamic si a homosexualilor", mai degraba decat sa fie amenintat de Rusia. In luna mai 2014, avionul lui Rogozin nu a primit permisiunea de a zbura deasupra Romaniei, ceea ce l-a determinat sa afirme ca "data viitoare voi zbura cu un bombardier Tu-160".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE