Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la TAROM

Postat la: 28.01.2019 - 16:17 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, luni, Corpul de Control la TAROM pentru a verifica, printre altele, regulile care guvernează sistemul de administrare şi control, precum şi circumstanţele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018.

"Din dispoziţia premierului Viorica Dăncilă, Corpul de control al prim-ministrului a declanşat astăzi (luni - n.r.) o acţiune de control la Compania Naţională de Transporturi Aeriene - TAROM S.A. Obiectivele acţiunii de control constau în verificarea respectării dispoziţiilor legale privind organizarea şi funcţionarea TAROM S.A., regulile care guvernează sistemul de administrare şi control, precum şi circumstanţele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018", se arată într-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, la finalul verificărilor, concluziile vor fi prezentate prim-ministrului Guvernului României şi, după caz, vor fi comunicare instituţiilor abilitate pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE