Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Previziuni sumbre de la meteorologi. Ar putea fi una dintre cele mai reci ierni din ultimii ani. Prima zapada ar putea veni chiar in noiembrie

Postat la: 23.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zapada ar putea sa vina in Marea Britanie inca din noiembrie si sa dureze pana in februarie, din cauza "aerului inghetat" supraincarcat, potrivit unei predictii de prognoza cu raza lunga de actiune.

Aceasta iarna ar putea fi una dintre cele mai reci, depasind-o chiar si pe cea de anul trecut, potrivit unui meteorolog.

Valul de racoare ar putea incepe inca din inceputul lunii noiembrie, pentru o perioada de patru luni de gheata si zapada cauzata de sistemele de presiune scazuta "supraincarcate".

Combinat cu o scadere a activitatii solare, aceasta iarna ar putea fi una dintre cele mai reci din ultimii ani, cu vanturi inghetate, galeti de zapada si temperaturi scazute, toate posibilitati pe tot parcursul sezonului.

Cu toate acestea, previziunile cu raza lunga de actiune ofera doar o indicatie despre ce se poate intampla si, de exemplu, Biroul Met nu ofera previziuni mai mari de 30 de zile, scrie mirror.co.uk.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE